Μία γευστική βραδιά αφιερωμένη στην Αλεξάνδρεια ετοιμάζει το «Pullman Club»
Συζητήσεις για θαλάσσια ταξίδια, ξεθωριασμένες αναμνήσεις και την ποίηση του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη, μαζί με ειδικό μενού και ζωντανή μουσική.
Περιεχόμενα
Το «Pullman Club» ξεκίνησε το 2022 σαν ένα αθηναϊκό κοινωνικό πείραμα, με πυρήνα του την ιδέα ότι το φαγητό μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους. Πλέον πρόκειται για μία δημοφιλή λέσχη δείπνου, ένα «supper club» που ασχολείται με την κοινωνική διάσταση του φαγητού και παρέχει την ευκαιρία να να συναντηθούν στο ίδιο τραπέζι άνθρωποι που δύσκολα θα βρίσκονταν αλλιώς. Πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται δύο παιδικοί φίλοι από τη Σίφνο, ο Κώστας Παρδάλης και η Χρύσα Πετροχείλου. Οι τοποθεσίες στις οποίες οργανώνουν τα γεύματά τους είναι διαφορετικές κάθε φορά και για να βρεθείς εκεί πρέπει να έχεις κλείσει την θέση σου εκ των πρωτέρων. Στην εποχή του scroll, το εγχείρημα αυτό απέδειξε ότι η πιο δυνατή ιδέα μπορεί να ξεκινήσει από ένα απλό story στο Instagram και να καταλήξει σε ένα τραπέζι γεμάτο άγνωστους, που στο τέλος της βραδιάς μοιάζουν σαν παρέα φίλων.
View this post on Instagram
Letters from Alexandria
Την Δευτέρα 29 Ιουνίου το lifestyle brand «House Babylon», με έδρα το Κάιρο, θα φέρει την δική του ταξιδιωτική σειρά «Supper Club» στην Αθήνα για ένα event με τίτλο «Letters From Alexandria», μια βραδιά εμπνευσμένη από την πολυεπίπεδη ταυτότητα και τη μακρά ιστορία της μεσογειακής πόλης. Η εκδήλωση, που θα φιλοξενηθεί στην ταράτσα του «Athens Insider Collective» και θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με το «Pullman Club», αντλεί έμπνευση από την Αλεξάνδρεια, με συζητήσεις για θαλάσσια ταξίδια, ξεθωριασμένες αναμνήσεις και την ποίηση του Κωνσταντίνου Π. Καβάφη.
View this post on Instagram
Η εκδήλωση σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του «House Babylon» με το «Pullman Club» μετά από ένα προηγούμενο supper club στο Κάιρο. Σχεδιασμένη από την ιδρύτρια, Mariam El Shafie, της οποίας το έργο συχνά εξερευνά τη σχέση μεταξύ σπιτιού, φιλοξενίας και πολιτιστικής αφήγησης, η σειρά επεκτείνει το σύμπαν της μάρκας πέρα από το design και σε κοινές γαστρονομικές εμπειρίες.
View this post on Instagram
Κατά την διάρκεια του event «Letters From Alexandria», στους επισκέπτες θα σερβιριστεί ένα μενού από τον σεφ Κώστα, μαζί με μια ζωντανή παράσταση από την Αιγύπτια πειραματική μουσικό Nada El Shazly. Οι κρατήσεις γίνονται μέσω DM στο ίνσταγκραμ του Pullman Club.