«Trio Noon Bar»: Στο νέο ποτάδικο του Νέου Κόσμου για early drinks

«Trio Noon Bar»: Στο νέο ποτάδικο του Νέου Κόσμου για early drinks

Το tiny little spot που θα με βρίσκεις από αύριο.

Το «Trio Noon Bar» είναι το νέο, στυλάτο addition στην απογευματινή/νυχτερινή ζωή του ευρύτερου κέντρου που άνοιξε τον Ιούνιο του 2026 στον Νέο Κόσμο. Βρίσκεται στην οδό Σισμάνη 18 και φέρνει ένα από τα αγαπημένα μας bar concept: περιποιημένο απογευματινό ποτάδικο που δε μένει ανοιχτό πολύ μετά τις 12 (hello, sleepy-heads) και συνδυάζει προσεγμένα ποτά και εμπνευσμένα σνακ (foodies, c’mon let’s have a drink!).

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις





Πρόσθεσε το Exodos στη Google

©️Νικηφόρος Ζυλάλης

3 άνθρωποι

To «Trio» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μιας συγκεκριμένης -και με εμπειρία στην εστίαση- τριάδας ανθρώπων: του Νίκου Νταή, του Έκτορα Λιάτσου και του Μιχάλη Χρήστου. ‘Εχοντας δουλέψει αρκετά σε διάφορα μπαρ της Αθήνας και του εξωτερικού, αποφάσισαν να κάνουν μια επιχειρηματική κίνηση και οι ίδιοι. Σιγά-σιγά όμως, η κίνηση αυτή έγινε πολύ πιο προσωπική, αφού οι τρεις τους ασχολήθηκαν με κάθε μικρή λεπτομέρεια στη διάρκεια της ανακαίνισης του χώρου. Αυτό δεν το λέω μόνο επειδή ο Νίκος μου είπε πως μόνο τα υδραυλικά δεν πέρασαν από τα χέρια τους, αλλά και επειδή φαίνεται. Ιδιαίτερα υλικά και διαφορετικές υφές, όμορφα μάρμαρα, στυλάτοι διακόπτες και χερούλια, μέχρι και ο πυροσβεστήρας κάτι ενδιαφέρον έχει!

3 στοιχεία για το μέρος

Μιλάμε για έναν τριγωνικό εσωτερικό χώρο μόλις 23 τετραγωνικών μέτρων που πάω στοίχημα ότι μόλις τον δεις δεν θα μπορείς να διανοηθείς καν πώς έμοιαζε πριν. Την ανακαίνισή του ανέλαβε η αρχιτέκτονας Ελίνα Λούκου που μαζί με το «Trio crew» κατάφερε να δημιουργήσει κάτι όχι μόνο αισθητικά άρτιο αλλά και πολύ λειτουργικό. Εκτός από τον εσωτερικό χώρο, έχουμε το ωραίο πλακόστρωτο γεμάτο τραπεζάκια με θέα την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και πολλά ψηλά δέντρα. Και αν πας και γίνεται χαμός, υπάρχουν και τα σκαλιά της οδού Κ. Νικολάου να κάτσεις με το κοκτέιλ σου (I know I will).

©️Νικηφόρος Ζυλάλης

3 ποτά που με στείλανε

Ο κατάλογος των ποτών περιγράφει ακριβώς το vibe του μαγαζιού: ποιοτικά ποτά, μυστήρια αλλά και κλασικά κοκτέιλ με τις πινελιές του bar tender που το έχει ψάξει, μια ολοκληρωμένη συλλογή από φυσικά κρασιά και επιλεγμένες μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Εγώ, συγκεκριμένα, δοκίμασα και προτείνω τα εξής κοκτέιλ: Peach Spritz (top για early drink επιλογή), Clover Club (ροζ, νόστιμο και ψαγμένο), Strawberry Margarita (κλασσικό with a twist, δυνατό). Το συνοδευτικό μενού περιλαμβάνει έξυπνες συνθέσεις του σεφ Μπάμπη Αξιώτη, όπως η ταραμοσαλάτα με χειροποίητα πατατάκια, το Grilled Cheese Sandwich, ακόμα και τα διαλεγμένα τυριά που συνοδεύουν το κρασί σου.

©️Νικηφόρος Ζυλάλης

Το «Trio» ξεχωρίζει επίσης για τις θεματικές Κυριακές του. Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ ένας DJ επιλέγει το ηχητικό background, κάποιος μάγειρας (επαγγελματίας ή ακόμα καλύτερα χομπίστας, όπως μου είπε ο Νίκος ξανά) προτείνει γευστικά πιάτα και το «Trio» να σερβίρει ποτά  ή να δημιουργεί και σπέσιαλ ποτά ειδικά για την περίσταση.

Ανοιχτό καθημερινά από τις 17:00 μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα (στη 1 κατεβάζει ρολά) σε περιμένει για καλοκαιρινά early drinks! Τα λέμε εκεί, προφανώς.

Σχετικές καταχωρίσεις

Σχετικά άρθρα