Την Κυριακή βγαίνουμε για Piano City Athens, Athens All Star Party και premium μπίρα

Την Κυριακή βγαίνουμε για Piano City Athens, Athens All Star Party και premium μπίρα

Αποχαιρετάμε το σαββατοκύριακο με μουσική, ντοκιμαντέρ και άφθονη μπίρα.

Τσέκαρε τι μπορείς να κάνεις σήμερα, Κυριακή 10 Μαΐου, στις γειτονιές της Αθήνας.

Οι μάγοι του πιάνου

© This is Athens City Festival

Το Piano City Athens του Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων έχει ήδη επιστρέψει και μέχρι τις 18 Μαΐου πλημμυρίζει την πόλη με μουσική. Το κυριακάτικο ραντεβού του φεστιβάλ θα γίνει στην παιδική χαρά Αγίου Νικολάου, στη Νεάπολη Εξαρχείων. Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της πιανίστριας και παιδαγωγού Μαρίας Παπαδάτου, ταλαντούχοι νεαροί σολίστ στήνου μία γιορτή αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας και ερμηνεύουν έργα των Μπαζ, Μότσαρτ, Σοπέν και άλλων θρυλικών συνθετών, από τις 11:00 έως τις 13:30.

Πάρτι με θέα από ψηλά

Το δεύτερο ραντεβού του This is Athens City Festival που πρέπει να σημειώσεις είναι το φετινό Athens All Star Party. Για άλλη μία χρονιά, το Θέατρο Λυκαβηττού μετατρέπεται σε ένα ανοιχτό dancefloor με την πιο μαγική θέα και δυνατά ονόματα από τον χώρο της σύγχρονης μουσικής (16:-23:00).

Το πορτρέτο της Καίτης Δρόσου

Καίτη Δρόσου: Κιβώτιο Μνήμης

Στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος προβάλλεται σήμερα το ντοκιμαντέρ «Καίτη Δρόσου: Κιβώτιο Μνήμης» στις 18:00. Η Δρόσου, δημοσιογράφος και ποιήτρια, σύντροφος του Άρη Αλεξάνδρου, μιλά στην σκηνοθέτρια Αθανασία Δρακοπούλου για την πολυτάραχη ζωή της, την αντιστασιακή της δράση, την αυτοεξορία στο Παρίσι και τον έρωτα με τον Αλεξάνδρου. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» του 27ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το 2025.

Μια στάση στο Κουκάκι

©@strangebrewathens

Στο «Strange Brew» βγάζουμε τα σημειωματάριά μας και προετοιμάζουμε τους γευστικούς μας κάλυκες γιατί πρόκειται να μάθουμε για μπίρα. Για χρόνια, οι ετικέτες τους παράγονταν σε ζυθοποιίες που βρίσκονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, περνώντας από τη Λακωνία στη Χίο και τη Μεταμόρφωση Αττικής, για να τις απολαύσουμε τελικά στο taproom στο Κουκάκι.

Σχετικές καταχωρίσεις

Σχετικά άρθρα