2 βιβλιομπαζάρ που αξίζει να τσεκάρεις τις επόμενες μέρες

2 βιβλιομπαζάρ που αξίζει να τσεκάρεις τις επόμενες μέρες

Ξεχωριστές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης για όσους αγαπούν το βιβλίο.

Η Αθήνα σιγά-σιγά αδειάζει, όμως αρκετοί χώροι συνεχίζουν να διοργανώνουν μικρά, ιντριγκαδόρικα events για εμάς που περιμένουμε τον Αύγουστο για να διακοπάρουμε στην επαρχία ή τα νησιά. Ανακαλύψαμε δύο μπαζάρ ιδανικά για βιβλιοφάγους, που τρέχουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην πόλη και προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για βόλτα.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις





Πρόσθεσε το Exodos στη Google

Έως τις 25 Ιουλίου, οι Εκδόσεις Κίχλη σε περιμένουν στον χώρο τους στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αριστοτέλους 39, για να ανακαλύψεις τη μεγάλη συλλογή από βιβλία, σε προνομιακές τιμές. Πολλές προσφορές σε τίτλους κάθε κατηγορίας, καθώς και εκτός εμπορίου επετειακές εκδόσεις συμπληρώνουν το μπαζάρ (ωράριο: καθημερινές: 10:00-19:00, ΣΚ: 12:00-18:00).

Και αν θες να συνδυάσεις τις βιβλιοεξερευνήσεις σου με μια κρύα μπίρα, μπορείς να περάσεις μια βόλτα από τα Άνω Πετράλωνα. Την Παρασκευή 24 Ιουλίου, το βιβλιοπωλείο «Αμόνι» σε περιμένει στην μπιραρία «The Dog’s Place», από τις 18:00 έως τις 22:00, για ένα παζάρι βιβλίου και άφθονες ζυθοετικέτες που θα σε ξεδιψάσουν.

Σχετικές καταχωρίσεις

Σχετικά άρθρα