Πώς αυτοσχεδιάζει κανείς στο θέατρο;
Ένα θεατρικό εργαστήριο που προωθεί την ελευθερία έκφρασης.
Περιεχόμενα
Τον Οκτώβριο, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης παρουσιάζει τη Blooming- Θεατρική Ομάδα Τρίτης, καλώντας ενδιαφερόμενους να μάθουν τα πάντα για τον θεατρικό αυτοσχεδιασμό. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν στις 13 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο.
Θέλετε να μάθετε να αυτοσχεδιάζετε; Αναρωτιέστε πώς χτίζεται ένας χαρακτήρας ή πώς γεννιέται μια θεατρική παράσταση; Ψάχνετε έναν δημιουργικό χώρο για να εκφραστείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους;
Μέσα από διασκεδαστικές αλλά και σύνθετες ασκήσεις συνόλου, οι συμμετέχοντες θα γνωριστούν και θα χτίσουν ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης που θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους, να επικοινωνήσουν με τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές τους και να δημιουργήσουν όλοι μαζί.
Το εργαστήριο προτείνει την εξοικείωση με διαφορετικές μεθόδους και τεχνικές της υποκριτικής και της ανάλυσης χαρακτήρων, προσφέροντας μια ποικιλία γνώσεων και εργαλείων για όποιον αγαπά το θέατρο. Πώς θέτουμε τις κατάλληλες ερωτήσεις σε ένα θεατρικό έργο; Τι είναι ο ρυθμός, η σύγκρουση, το εμπόδιο και το συμβάν επί σκηνής; Θα τα ανακαλύψουμε αφηγούμενοι ιστορίες, πειραματιζόμενοι και δουλεύοντας συλλογικά. Ο κύκλος των εργαστηρίων ολοκληρώνεται με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης των ομάδων.
Υπεύθυνη Προγράμματος: Ντίνα Σταματοπούλου σε συνεργασία με την πολιτιστική εταιρεία ΦΡΕΟΝ.
Πληροφορίες:
-Κάθε Τρίτη από 13 Οκτωβρίου 2026 έως 15 Ιουνίου 2027 | 19:00-21:30
-Μεγάλο Φ
-Κόστος συμμετοχής 260€ για όλο τον κύκλο των μαθημάτων ή 300€ σε 3 δόσεις. Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com και στο φυσικό ταμείο της Αγοράς, Φωκίωνος Νέγρη 42 (εντός του Creative Lab)
– Έως τις 10 Αυγούστου, το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 234€ ή 270€ σε 3 δόσεις.
-Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν. Κάντε κράτηση στέλνοντας μήνυμα στο [email protected] ή τηλεφωνώντας στο 2104400545.
Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

