Στο ζαχαροπλαστείο «Ντίνο» θα θυμηθείς τα πιο... νόστιμα παιδικά σου χρόνια

Ένα μαγαζί-θρύλος των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας στο οποίο πάντα θα επιστρέφουμε.

Αν έχεις υπάρξει παιδί στα ’90s και οι γονείς σου σε πήγαιναν για μπάνιο στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, θα καταλάβεις ακριβώς τι σου λέμε.

Μπορεί να μη θυμάσαι την παραλία, τα μπάνια, την παρέα με την οποία πήγαινες ή οτιδήποτε άλλο. Ξέρεις όμως τι δεν ξεχνάς ποτέ; Εκείνη την βόλτα μετά την θάλασσα στο επικό ζαχαροπλαστείο «Ντίνο» με τον μικρό κηπάκο και τα ξύλινα τραπεζάκια που στο μυαλό σου θύμιζαν παιδότοπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cpt. Mike oxlong (@ntinos.pitsikalis) στις

Τα χρόνια πέρασαν όμως και ακόμα στο μυαλό σου υπάρχει η γεύση του παγωτού, της σφολιάτας και του γαλακτομπούρεκου που θεωρούσες πως δεν υπάρχει καλύτερη στον κόσμο.

Σου έχουμε νέα: η μυρωδιά αυτή παραμένει η πιο ωραία στον κόσμο. Μια βόλτα από εκεί θα σε πείσει, πως τίποτα δεν άλλαξε, οι γεύσεις και η ποιότητα παραμένουν ίδιες. Το ίδιο και ο μικρός κήπος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζαχαροπλαστειο “Ντινο” (@zaxaroplasteio_ntino) στις

Τι τρώμε;

Στο «Ντίνο» θα βρεις την πιο τραγανή σφολιάτα, την οποία αν την συνδυάσεις με παγωτό θα σου προσφέρει γευστικό 0ργασμό. Τα γλυκά ταψιού είναι πάντα ολόφρεσκα και τα μιλφέιγ του σημείο αναφοράς. Αν θες να πας μια επίσκεψη και σταματήσεις εκεί, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις τούρτα παγωτό παρφέ και σου υποσχόμαστε πως δεν θα έχεις φάει πουθενά καλύτερη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yummy Hunters (@yummy_hunters) στις

Η πρότασή μας

Μην βιαστείς, άραξε στον μικρό υπέροχο κήπο και φάε εκεί το γλυκό με το παγωτό σου. Έτσι και θα ευχαριστηθείς ένα υπέροχο μέρος και θα έχεις σκεφτεί τι άλλο θες να πάρεις για να δοκιμάσεις στο σπίτι.

Ένας χώρος που λατρεύτηκε στις αρχές των 90s παραμένει σύμβολο της περιοχής, χωρίς να χάσει ποτέ την ταυτότητα και την ποιότητά του. Επισκεφτείτε το και θα μας θυμηθείτε.

Καλή σας όρεξη!

Ζαχαροπλαστείο ΝΤΙΝΟ

Διεύθυνση: Άγιοι Θεόδωροι, Κόρινθος
Πληροφορίες & παραγγελίες: 2741 068220
Facebook
EASY MEDIANETWORK
Close