Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Tο εστιατόριο που αγάπησες δεν σε εγκαταλείπει στην καραντίνα

Θα μπορούσες να φανταστείς πως μια ιταλική trattoria με αμερικάνικο style και όνομα του βασιλιά του rock and roll, θα μπορούσε να έρθει και να φέρει όλες τις νοστιμιές της μέσα στο σπίτι σου τις ώρες της καραντίνας; Ο «Frankie» του Κολωνακίου μας έκανε τη χάρη και έρχεται στον χώρο μας, για να μας μάθει ή να μας υπενθυμίσει ποιοι λόγοι συνετέλεσαν στο να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Ο «Frankie» θα φέρει σπίτι σου ζυμαρικά, πίτσες, πεϊνιρλί και κάποια κυρίως πιάτα- ονειρικά που θα σε μπερδέψουν πολύ την κρίσιμη ώρα της παραγγελίας. Αν είσαι μακαρονάς, η κλασική bolognese, η carbonara και η nino bergese με μανιτάρια πορτσίνι και κρασί, είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Προχωρώντας στα ενδότερα του καταλόγου και συγκεκριμένα στα κυρίως πιάτα, οφείλουμε να πούμε πως πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον μέρος του μενού. Η μοσχαρίσια tagliata με λάδι τρούφας, και η χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα σύκου θα σου προσφέρουν συνδυασμούς που δεν ήξερες καν πως ταιριάζουν, ωστόσο θα αντιληφθείς πως τελικά τους αγαπάς μαζί. Αν είσαι του…ψαριού, το φιλέτο σολομού με μυρωδικά και λιναρόσπορο είναι το πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Στο τεράστιο κεφάλαιο της πίτσας, εκείνες που ξεχωρίζουν είναι η tartufata με πάστα τρούφας και η capriccioza για τους πιο ψαγμένους. Από την άλλη, αν είσαι vegan θα βρεις 2 επιλογές πίτσας, μια με καπνιστή μελιτζάνα και μια με μπρόκολο και τυρί σόγιας. Επειδή όμως στην πίτσα το κοινό είναι το πλέον απαιτητικό, οι πιο κλασικοί τύποι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στην μεσογειακή.

Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Τώρα αν ανήκεις στην ομάδα εκείνων που θεωρούν πως το γλυκό πρέπει να διαδέχεται πάντα το αλμυρό, το calzone πραλίνας είναι αυτό που αναζητάς και θα…σβήσει υπέροχα τη νύχτα σου.

Ο Frankie από το Κολωνάκι έρχεται...σπίτι σου!

Παράγγειλε από τον «Frankie» και θα τον αγαπήσεις, μέχρι να σε υποδεχτεί και πάλι στον υπέροχο χώρο του, για να τον κάνεις το πιο αγαπημένο σου αθηναϊκό στέκι.

Frankie

Διεύθυνση: Σκουφά 42, Κολωνάκι
Πληροφορίες & παραγγελίες: 210 364 7052
Website
Close