Θες τα καλύτερα σουβλάκια της παρέας; Στη Μασίνα τα τρως μέχρι… πρωίας!

Γευστικός παράδεισος για τις «μεγάλες ώρες» και όχι μόνο…

Νόστιμα σουβλάκια μπορείς να βρεις σχεδόν παντού- αλίμονο, για την Αθήνα μιλάμε, μία πόλη πέντε εκατομμυρίων ανθρώπων, με απειράριθμες προτάσεις για ό,τι τραβάει η όρεξή σου (φαγητό, ποτό, κλάμπινγκ κτλ). Το ίδιο και για τα υπόλοιπα κρέατα που τραβάει η όρεξή σου. 

Ωστόσο, στη Μασίνα το πράγμα… αλλάζει: δεν είναι μόνο πως μπορείς κατευνάσεις την πείνα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια μέρα που εσύ και η παρέα σου θυμίζετε αγέλη λύκων που θα ισοπεδώσει ό,τι φαγώσιμο βρεθεί στο διάβα της. Είναι πως μιλάμε για ένα μαγαζί με εξαιρετικά καλαίσθητο γούστο (ιδίως όταν μιλάμε για ψητοπωλείο και όχι για ένα ακριβό ρεστοράν, φερ΄ειπείν), το οποίο βρίσκεται σ’ ένα άκρως βολικό σημείο (στην Συγγρού, με εύκολη πρόσβαση) και που λειτουργεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες γι’ αυτούς που έχουν «περίεργες» γαστριμαργικές συνήθειες. 

Τα σουβλάκια της Μασίνας είναι σίγουρα… πολυτραγουδισμένα, όμως αν σας βγάλει ο δρόμος σας δοκιμάστε και τις πατάτες με αυγά (όνειρο, απλά όνειρο!), τη μερίδα συκωτάκια με τις υπέροχες μικρές πίτες, καθώς επίσης και τα μπιφτέκια γαλοπούλας που λιώνουν στο στόμα και ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό κοιλιόδουλο (αυτοαναφορικό το συγκεκριμένο σημείο). 

Θες τα καλύτερα σουβλάκια της παρέας; Στη Μασίνα τα τρως μέχρι… πρωίας!

Επομένως, την επόμενη φορά που θα νιώσεις την πείνα να σου χτυπά την πόρτα και οι φίλοι σου είναι διαθέσιμοι, πετάξου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μέχρι τη Μασίνα και θα μας θυμηθείς. 

Είθισται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις ότι «Μια δοκιμή θα σε πείσει». 

Για την ακρίβεια, στη Μασίνα αρκεί και μία μπουκιά…

ΜΑΣΙΝΑ

Διεύθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 133
Πληροφορίες & παραγγελίες:
Close