Ιακωβίδης-Κοκκίνου στην παραλιακή ή Χολίδης-NiVo στο Περιστέρι;

Ιακωβίδης-Κοκκίνου στην παραλιακή ή Χολίδης-NiVo στο Περιστέρι;

Τα openings της εβδομάδας στις πίστες.

Οι πίστες της πόλης αρχίζουν να ζεσταίνουν μηχανές όσο πλησιάζουμε προς τον Οκτώβριο των openings. Έτσι, αυτή την εβδομάδα, στις ήδη υπάρχουσες, προστίθενται δύο ακόμη προτάσεις νυχτερινής εξόδου, μία στην παραλιακή και μία στα δυτικά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει στο «Fantasia Live» μετά την αυγουστιάτικη ανάπαυλα και υποδέχεται στην έδρα του στην Ποσειδώνος την Έλλη Κοκκίνου (από αυτή την Παρασκευή 11/9 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο).

Στο Περιστέρι που ποτέ δεν κοιμάται, από την άλλη, ανοίγει τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν το «Bodega Live Experience», φιλοξενώντας την ιντριγκαδόρικη σύμπραξη του Χρήστου Χολίδη και του Nivo, που ανεβαίνουν στη σκηνή κάθε Παρασκευή, Σάββατο, αλλά και Τρίτη, παρέα με τους Goin Through και τον Ισορροπιστή.

Σχετικά άρθρα