Το διαφημίζουν σε όλο τον κόσμο: Το σουβλάκι με τον πεντανόστιμο γύρο που έχει ξετρελάνει τους τουρίστες (Pics)

Το περίφημο σουβλάκι με γύρο στον Νέο Κόσμο θα σε ταξιδέψει στον χρόνο.

Ο Αχιλλέας – Παραδοσιακό σουβλάκι βρίσκεται σε ένα στενό (Σπινθάρου) στον Νέο Κόσμο και έχει καταφέρει να πετύχει το ακατόρθωτο για ένα μικρό σουβλατζίδικο, το οποίο δε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, ούτε έχει εξωτερικά τα άπειρα τραπέζια. Έχει καταφέρει να φτιάξει ένα όνομα και μία φήμη η οποία ξεπερνάει τα στενά όρια της γειτονιάς και του δήμου και φέρνει πελατεία όλες τις μέρες και όλες τις ώρες από κάθε πλευρά της Αθήνας.

Η εγγύηση για τη δοκιμή ενός από τα πιο νόστιμα παραδοσιακά σουβλάκια της πόλης μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα ο γύρος του Αχιλλέα να θεωρείται ένα must για κάθε λάτρη του παραδοσιακου πιτόγυρου. Έχει γίνει τόσο διάσημος που αν αργήσεις να πας το βράδυ δε θα τον προλάβεις, γι’ αυτό καλό είναι να έχεις κλείσει από νωρίς την παραγγελία σου τηλεφωνικά.

Το διαφημίζουν σε όλο τον κόσμο: Το σουβλάκι με τον πεντανόστιμο γύρο που έχει ξετρελάνει τους τουρίστες (Pics)

Το σουβλάκι του Αχιλλέα συνδυάζει έναν ονειρεμένο γύρο, ψημένο όσο ακριβώς χρειάζεται, μαριναρισμένο όπως ακριβώς πρέπει για να είναι νόστιμος και ζουμερός, αλλά και με ξεροψημένα κάποια κομμάτια του, δημιουργώντας την ιδανική ισορροπία σε κάθε μπουκιά. Η σωστή ποσότητα πιπεριών, τα φρέσκα κρεμμύδια και οι πάντα ζουμερές ντομάτες συμπληρώνουν την εμπειρία, με το τζατζίκι του Αχιλλέα να παίρνει από όλους τους πελάτες άριστα στην υφή και τη γεύση, κλείνοντας ιδανικά αυτό που θα έπρεπε να είναι το πρότυπο για κάθε σουβλάκι.

Όλα τα προϊόντα του Αχιλλέα είναι χειροποίητα, τίποτα δε φαίνεται να έχει αλλάξει τα 34 χρόνια που λειτουργεί το κατάστημα στον Νέο Κόσμο, αυτό το αποδεικνύουν οι πελάτες του κάθε ηλικίας τους οποίους θα δεις να συρρέουν και να παίρνουν στο χέρι ένα, δύο, τρία σουβλάκια από το αγαπημένο τους στέκι.

Το διαφημίζουν σε όλο τον κόσμο: Το σουβλάκι με τον πεντανόστιμο γύρο που έχει ξετρελάνει τους τουρίστες (Pics)

Το σέρβις είναι πάντα ευγενικό και τα τρία άτομα του μαγαζιού θα κάνουν τα πάντα για να έχεις γρήγορα την παραγγελία σου με κάθε σουβλάκι να είναι το ίδιο νόστιμο με τον επόμενο. Δεν υπάρχει delivery, το κατάστημα ανοίγει μετά τις 16.00 και πρέπει να είσαι γρήγορος καθώς ο γύρος του γίνεται ανάρπαστος.

Αν είσαι λάτρης του καλού παραδοσιακού γύρου, της ξεροψημένης απ’ έξω και μαλακής από μέσα πίτας ο Αχιλλέας είναι το σουβλατζίδικο που πάντα έψαχνες, το σουβλατζίδικο που θα γίνει η αγαπημένη σου βραδινή συνήθεια.

Αχιλλέας - Παραδοσιακό σουβλάκι

Διεύθυνση: Σπινθάρου 18, Νέος Κόσμος
Πληροφορίες & παραγγελίες: 210 9021391
EASY MEDIANETWORK
Close