Στο Γυροπωλείον του Ηρακλείου θα βρεις την απόλυτη σκεπαστή της πόλης

Με ατέλειωτες προσφορές και εγγύηση στη γεύση.

Το Γυροπωλείον της πλατείας Ηρακλείου, πολύ κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Ηράκλειο, είναι το ψητοπωλείο που μπορεί να περιγραφεί μέσα σε τρεις λέξεις από τις οποίες οι δύο είναι η λέξη ποιότητα. Ναι, θα χρειαστεί δύο φορές να τονιστεί η ποιότητα του μαγαζιού καθώς αυτή μεταφέρεται από τα υλικά, το ψήσιμο, το μαγείρεμα, τους συνδυασμούς γεύσεων ως το πιάτο και τον ουρανίσκο σου.

Το σλόγκαν στην ταμπέλα του μαγαζιού λέει PREMIUM QUALITY MEATS και αυτό χαρακτηρίζει όσο τίποτα τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα που θα δοκιμάζεις σε κάθε μορφή όταν επισκεφτείς ή παραγγείλεις από το Γυροπωλείον.

Στο Γυροπωλείον του Ηρακλείου θα βρεις την απόλυτη σκεπαστή της πόλης

Τα τυλιχτά και οι σαντουιτσάρες του Γυροπωλείου είναι από μόνα τους αρκετά για να ικανοποιήσουν κάθε θαμώνα του μαγαζιού που επιθυμεί συνδυασμό γεύσης, ποιότητας και τιμής στην έξοδό του για φαγητό. Αλλά αυτά τα δύο δεν είναι το μόνο που σου προσφέρει το Γυροπωλείον. Είναι μόνο η αρχή μίας ξεχωριστής γευστικής εμπειρίας η οποία είναι σίγουρο ότι δε θα σταματήσει την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις τα πιάτα του.

Στο Γυροπωλείον του Ηρακλείου θα βρεις την απόλυτη σκεπαστή της πόλης

Οι τεράστιες μερίδες του αρκούν για να πεις «χόρτασα και με το παραπάνω» ακόμα και από τη στιγμή που ο γεμάτος δίσκος τους καθίσει αναπαυτικά στο τραπέζι σου και δεις το καλοψημένο και λαχταριστό κρέας να συνοδεύεται από τέλεια τηγανισμένες πατάτες, πιτούλες μαλακές, φρεσκότατα λαχανικά και σος της επιλογής σου, σε ένα μπουκέτο γεύσης ανίκητο σε κάθε όρεξη.

Στο Γυροπωλείον του Ηρακλείου θα βρεις την απόλυτη σκεπαστή της πόλης

Αυτό που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις αν περάσεις από το Γυροπωλείον είναι η περίφημη «Σκεπαστή Φεγγαρόπιτα Γυροπωλείον». Μία σκεπαστή με με κρέας της επιλογής σας, τυρί γκουντα, φέτα, μπέικον, πιπεριά, ντομάτα και γαρνιτούρα πατάτες. Να τρέχουν τα σάλια μόνο να τη βλέπεις να έρχεται από τον σερβιτόρο και να ελπίζεις να την αφήσει στο τραπέζι σου.

Η μερίδα λουκανοσουτζούκι είναι ακόμα μία άχαστη πρόταση από τις μερίδες του μαγαζιού ενώ για τους πολύ μερακλήδες προτείνουμε το σις μοσχάρι γάλακτος στο σουβλί, με το κρέας του μοσχαριού στη σούβλα να λιώνει στο στόμα σας μην αφήνοντάς σας καμία αντίσταση στην επόμενη μπουκιά που θα έρθει γρήγορα.

Γυροπωλείον

Διεύθυνση: Πευκών 4, Νέο Ηράκλειο
Πληροφορίες & παραγγελίες: 210 282 0001
Website | Facebook
EASY MEDIANETWORK
Close