Στην «Σουρτούκω» θα βρεις τους πιο ωραίους ελληνικούς μεζέδες

Και ποιος δεν έχει επιθυμήσει τους μεζέδες που χορταίνουν το μάτι και το στομάχι μας;

Η Σουρτούκω λατρεύεται ιδιαίτερα από τους κατοίκους του Βύρωνα για τον υπέροχο χώρο της, τη ζεστή φιλοξενία της και φυσικά τα καταπληκτικά της πιάτα.

Η Σουρτούκω βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου από το 2018 και έκτοτε φημίζεται για τις εκλεκτές πρώτες ύλες της και τις απλές αλλά εξαιρετικές πολίτικες συνταγές που έχουν σκλαβώσει όλους όσους είχαν την τύχη να την επισκεφτούν.

Στην «Σουρτούκω» θα βρεις τους πιο ωραίους ελληνικούς μεζέδεςΠλέον η Σουρτούκω φέρνει με ένα κλικ στην πόρτα μας τα πιάτα της και μπορεί να μετατρέψει το σπίτι μας στο πιο ζεστό και φιλόξενο μεζεδοπωλείο.

Στην «Σουρτούκω» θα βρεις τους πιο ωραίους ελληνικούς μεζέδες

Δεν  θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στον κατάλογο της, χωρίς να κάνουμε μια στάση στην πατατοσαλάτα με παστράμι και στην πατζαροσαλάτα με ξινόμηλο, γιαούρτι και καρύδια. Στα ζεστά ορεκτικά ξεχωρίζουν οι υπέροχες κυδωνάτες πατάτες, η φάβα Φενεού, οι γίγαντες σε κουρκούτι και οι πατάτες κανταίφι με μπεζαμέλ τυριών.Στην «Σουρτούκω» θα βρεις τους πιο ωραίους ελληνικούς μεζέδες

Η Σουρτούκω θα φέρει σπίτι σου τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια φούρνου που έχεις δοκιμάσει, μια πανσέτα φούρνου για τους πιο παραδοσιακούς τύπους και έναν καβουρμά καταπληκτικό, που θα σε κάνει βολτες στην βόρεια Ελλάδα. Το λουκάνικο και το κασερλί κοτόπουλο είναι τα πιάτα που δεν πρέπει να παραλείψεις για κανέναν λόγο, αν θεωρείσαι μερακλής.

Στην «Σουρτούκω» θα βρεις τους πιο ωραίους ελληνικούς μεζέδες

Μέχρι η Σουρτούκω να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για να σε υποδεχτεί στην γραφική και φιλόξενη αυλή της, γνώρισε τις γεύσεις της και να είσαι σίγουρος πως θα έχεις βρει ένα ακόμα καλοκαιρινό στέκι.

Σουρτούκω

Διεύθυνση: Λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης 47, Βύρωνας
Πληροφορίες & παραγγελίες: 21 1184 6571
Facebook
EASY MEDIANETWORK
Close