Ένας από τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας: Το Cine Αθηναία ανοίγει και πάλι!

Μια βόλτα στο Cine Aθηναία αποτελεί θερινή εμπειρία.

Αν δεν έχεις επισκεφτεί ακόμα τον θερινό κινηματογράφο Cine Αθηναία, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί μπορεί ενώ βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, να θεωρείται ένας απ΄τους πιο όμορφους και πράσινους κινηματογράφους της Αθήνας.

Το ιστορικό Cine Αθηναία βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου και είναι ένας πνεύμονας πράσινου μέσα στο αστικό περιβάλλον, ενώ βρίσκεται δίπλα σε νεανικά μπαρ και restaurant.

Ένας από τους πιο όμορφους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας: Το Cine Αθηναία ανοίγει και πάλι!

Έτσι, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ψυχαγωγηθεί πιο εναλλακτικά, σε ένα χώρο που θυμίζει εξοχή, λίγο πριν βγει για το ποτό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic) στις

Στην «Αθηναία» θα δεις ταινίες που προβλήθηκαν τον χειμώνα στους κινηματογράφους αλλά και ψηφιακές επανεκδόσεις αγαπημένων φιλμ του παρελθόντος που πλέον θεωρούνται κλασσικά διαμαντάκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Μιχαήλ (@michalakis) στις

Ο θερινός κινηματογράφος που ανοίγει και πάλι στις 9/7 για να γεμίσει τις νύχτες μας από ποιοτικές ταινίες, δίπλα στο αγιόκλημα και κάτω από τον έναστρο ουρανό, θεωρείται πλέον ιστορικός μιας και λειτουργεί πάνω από 40 χρόνια, για αυτό εκτός από νεολαία, θα δεις και ηλικιωμένα ζευγάρια που είχαν δώσει εκεί το πρώτο τους… ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη the_funhaver (@the_funhaver) στις

Οι «παλιοί» της Αθήνας, στο όνομα και μόνο της «Αθηναίας», φέρνουν στον νου τους την επική τυρόπιτα που έφτιαχνε η σύζυγος του ιδιοκτήτη και γινόταν καθημερινά ανάρπαστη, έχοντας ακόμα και…προκρατήσεις από τους κατοίκους του Κολωνακίου και τις γύρω περιοχές.

Ο κινηματογράφος άνοιξε και μας περιμένει να τον στηρίξουμε. Αυτός με τη σειρά του θα μας ανταποδώσει μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές νύχτες του καλοκαιριού μας. Ας μη το καθυστερούμε.

Α! Και να μη ξεχάσεις, όσο ζέστη και αν έχει την μέρα που θα πας, επιβάλλεται να πάρεις μαζί σου μια ζακετούλα, γιατί θα την χρειαστείς.

Στην «Αθηναία» ακόμα και εν μέσω καύσωνα, θα βρεις δροσιά.

Cine Αθηναία

Διεύθυνση: Χάριτος 50
Πληροφορίες & παραγγελίες: 21 1413 0430
Website | Facebook
Close