Το Korova του Κεραμεικού θα γίνει το στέκι σου

Εκεί που η απλότητα γίνεται γοητευτική

Πάνω σε ένα πεζοδρόμιο, σε μια από τις πιο astistic γειτονιές της Αθήνας, βρίσκεται το διάσημο Korova, που αν πας, είναι δεδομένο πως θα θες να γίνει το στέκι σου.

Για τους…περίεργους, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε πως korova στα ρώσικα σημαίνει «αγελάδα», η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, αφού θα την δεις ζωγραφισμένη στον εσωτερικό τοίχο του μαγαζιού από τους Taf.

Το Korova του Κεραμεικού θα γίνει το στέκι σου

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως όσα μαγαζιά και αν έχεις δει στη ζωή σου, πιο minimal αισθητική από αυτή του Korova, σπάνια θα συναντήσεις. Φυσικά αυτό είναι μέρος του πλάνου, μιας και ενώ όλα μοιάζουν απλά, τελικά όλα είναι απόλυτα υπολογισμένα. Εκεί θα πας για να χαλαρώσεις, να συναντήσεις φίλους και να δοκιμάσεις ιδιαίτερα πιάτα, νόστιμα και οικονομικά.

Τι τρώμε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

 

Ακόμα και αν δεν είσαι φαν, τον καβουρμά με πατατούλες baby αξίζει να τον δοκιμάσεις. Μην παραλείψεις να μοιραστείς με τους φίλους το πεϊνιρλί, το λουκάνικο Δράμας με την φάβα και τις παραδοσιακές πίτες. Ταλαγάνι με μαρμελάδα αποξηραμένου σύκου έχεις δοκιμάσει; Εκεί θα έχεις και αυτή την δυνατότητα!

Τα σιουφιχτά μακαρόνια είναι το best seller του Korova και θα καταλάβεις τον λόγο από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν vegan επιλογές, για να ικανοποιηθούν όλοι και δροσιστικές, θρεπτικές σαλάτες για τις μέρες που δεν πεινάς πολύ.

Μη διστάσεις να ρωτήσεις για τα πιάτα ημέρας, που τείνουν να γίνουν θεσμός και να καθιερωθούν στο κύριο μενού.

Το Korova του Κεραμεικού θα γίνει το στέκι σου

Η πρόταση μας

Πήγαινε στο Korova με τους κολλητούς σου Κυριακή μεσημέρι και κάθισε έξω, ώστε να μπεις για τα καλά στο κλίμα της γοητευτικής γειτονιάς. Παράγγειλε τους μεζέδες που σου «τραβάνε» το μάτι και νιώσε την μεσημεριανή ραστώνη με όλες σου τις αισθήσεις. Σε λίγη ώρα θα έχεις αντιληφθεί, πως αυτό το χαλαρό μέρος πρέπει να γίνει το στέκι σου.

 

 

Korova

Διεύθυνση: Κεραμεικού 33-35
Πληροφορίες & παραγγελίες: 21 3030 1210
Website | Facebook
Close