Τι φτιάχνει ο άνθρωπος: Το μεγαλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα είναι τόσο νόστιμο όσο το μέγεθός του (Pics)

Το μεγαλύτερο σουβλάκι της πρωτεύουσας

Συνήθως στα περισσότερα πράγματα της ζωής δεν μετράει η ποσότητα. Όχι όμως στο λατρεμένο μας σουβλάκι. Θα σου έχει τύχει και σένα να τρως ένα λαχταριστό πιτόγυρο, αλλά να μη σου φτάνει. Να μην φτουράει. Αυτό δεν θα σου συμβεί ποτέ στον «Στέλιο», το καμάρι του Κερατσινίου, το οποίο τα τελευταία 30 χρόνια έχει κατακτήσει την καρδιά των φανατικών θαμώνων του, με την ποιότητα και φυσικά την ποσότητα του.

Τι φτιάχνει ο άνθρωπος: Το μεγαλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα είναι τόσο νόστιμο όσο το μέγεθός του (Pics)

Η παραπάνω φωτογραφία σου δείχνει πως είναι ένα σουβλάκι μισό μέτρο- το οποίο θεωρείται η πιο μικρή επιλογή που θα βρεις στην κατηγορία με το μέτρο, για να φτάσει μέχρι όσο ακριβώς θες εσύ. Μισό μέτρο σουβλάκι με πίτα, τζατζίκι, πατάτες, ντομάτα και το κρεατικό της επιλογής σου.

Τι φτιάχνει ο άνθρωπος: Το μεγαλύτερο σουβλάκι στην Ελλάδα είναι τόσο νόστιμο όσο το μέγεθός του (Pics)

Προσοχή! Στον «Στέλιο» δεν θα βρεις τεράστια ποικιλία σε υλικά, αλλά όλα όσα μας έκαναν να αγαπήσουμε το παραδοσιακό κλασικό σουβλάκι. Οι σούβλες που θα μπουν στο σουβλάκι σου είναι τρεις στον αριθμό, ενώ οι πίτες που το αγκαλιάζουν είναι ειδική παραγγελία τα τελευταία 30 χρόνια.

Τα υλικά που θα στολίσουν το σουβλάκι σου είναι χειροποίητα όλα, της καλύτερης ποιότητας και οι πατάτες όλες κομμένες στο χέρι. Το πιο ξακουστό κρεατικό του «Στέλιου» είναι το εμβληματικό κεμπάπ, που οφείλεις να δοκιμάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @aisthiseongefseis (@aisthiseon_gefseis)

Φυσικά, αν δεν θες να έρθεις αντιμέτωπος με τα όρια σου, στον «Στέλιο» θα βρεις και το παραδοσιακό σουβλάκι κανονικού μεγέθους, αλλά μιας και βρέθηκες εκεί αξίζει να κάνεις την παρασπονδία. Εμείς σου προτείνουμε το μισό μέτρο, το οποίο είναι τίμιο και θα σε χορτάσει και την επόμενη μέρα. Τώρα αν είσαι μεγάλο παίκτης και πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου, το ένα μέτρο θα είναι εκεί και σε περιμένει.

Η απόφαση είναι δική σου.

Ο Στέλιος Σουβλάκι με το μέτρο

Διεύθυνση: Επικούρου 1 Κερατσίνι
Πληροφορίες & παραγγελίες: 21 0400 4896
Website
EASY MEDIANETWORK
Close