Αν είσαι κάτοικος Νέας Ερυθραίας, Μελισσίων, Ζωγράφου και Χαλανδρίου πρέπει να ξέρεις πως έχεις την δυνατότητα να παραγγείλεις μπέργκερ σε ένα από τα πιο διαφορετικά και ενημερωμένα μπεργκεράδικα της πόλης.
Η νέα αλυσίδα «Soho» του Δημήτρη Σκαρμούτσου σου υπόσχεται νέες λονδρέζικες γεύσεις και εμπειρίες burger που δεν έχεις δοκιμάσεις ποτέ ξανά. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Soho, το τρίπτυχο της επιτυχίας του σωστού burger βρίσκεται στο χειροποίητο μπιφτέκι, στο ξεροψημένο ψωμάκι και στην ιδιαίτερη σάλτσα του.
Στο Soho όλα ψήνονται μετά την παραγγελία σου γιατί η κεντρική φιλοσοφία βασίζεται στην φρεσκάδα των πρώτων υλών. Εκεί δεν θα βρεις τίποτα κατεψυγμένος και τίποτα «έτοιμο». Όλα θα δημιουργηθούν για σένα και θα τα απολαύσεις σαν να βγήκαν από την κουζίνα του σπιτιού σου.
Πηγαίνοντας μια βόλτα στον κατάλογο του «Soho» πρέπει να ξέρεις αν είσαι κλασικό τύπος, πως πρέπει να δοκιμάσεις το classic double Cheese (100% μοσχαρίσιος κιμάς σε brioche, με διπλό τυρί cheddar, ντομάτα, iceburg, κρεμμύδι και ”Soho” σως) και το greek (μπιφτέκι με 100% μοσχαρίσιο κιμά σε brioche, με γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα, κρεμμύδι, ρόκα, μαρμελάδα ελιάς, πιπεριές Φλωρίνης και μαγιονέζα).
Οι φανατικοί των μανιταριών αξίζει να δοκιμάσουν με κλειστά μάτια το mushroom (με μπιφτέκι, ψωμάκι brioche, τυρί fontina, ντομάτα, μαρούλι, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, chutney ντομάτας και μαγιονέζα με τρούφα), από την άλλη αν θες να στολίσεις το burger με κοτόπουλο, δοκίμασε το chicken parmezan burger (ψωμάκι brioche, κοτόπουλο πανέ, ντομάτα, ρόκα, παρμεζάνα, κρεμμύδι, pesto βασιλικού και honey mustard σως.
Σε περίπτωση που είσαι vegan, το Soho ετοιμάζει για σένα το veggie falafel burger (ψωμάκι brioche, φαλάφελ, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, μαρούλι, ψητή μελιτζάνα, ταχίνι ranch.
To Soho άνοιξε και μας περιμένει για να μας δείξει την νέα κουλτούρα στα burger. Μήπως πρέπει να το δοκιμάσεις;